Ο Δάσκαλος

Ο Δάσκαλος

Ο Δάσκαλος Μεσσάδος Μανώλης, έχει αφιερώσει τη ζωή του στις πολεμικές τέχνες από το 1988. Το Tang Soo Do, το γνώρισε από τον δάσκαλο Κωνσταντίνο Κυπριώτη (1954 – 1995), όπου και του μετέδωσε τις αρχές της παραδοσιακής μαχητικής τέχνης. Ο grandmaster Jae Chul Shin (1936 – 2012) τον είχε επαινέσει επανειλημμένα για την τεχνική του κατάρτιση και την διδακτική του ικανότητα, απονέμοντάς του το επίπεδο του Master και τον τίτλο του International Instructor. Έχει ξεχωρίσει σε όλες τις τέχνες που έχει μελετήσει όπως είναι το Tae Kwon Do, το Tai Chi Chuan, το Shotokan κ.α.

​Ο Tetsuo Otake sensei (7ο dan στο Καράτε) τον έχει αποκαλέσει ταλέντο αναγνωρίζοντας την άρτια τεχνική του κατάρτιση, αλλά και το πνευματικό του επίπεδο.

​Σαν αθλητής ο δάσκαλος Μεσσάδος, είχε έξι πρώτες θέσεις σε ισάριθμες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με αποκορύφωμα την ανάδειξή του σαν τον καλύτερο αθλητή του Tang Soo Do στην Ελλάδα ανεξαρτήτως ομοσπονδίας, σε ηλικία 17 χρονών.

​Ο δάσκαλος έχει αφιερώσει την ζωή του στην σωστή διάδοση των μαχητικών τεχνών και από το 1997 διδάσκει ανελλιπώς βοηθώντας πολλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, να αναπτυχθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το διδακτικό του πρόγραμμα για τα παιδιά το έχουν υιοθετήσει πέντε αναγνωρισμένα ιδιωτικά σχολεία και το χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη των μαθητών τους για πάνω από δέκα χρόνια.

​Κάθε χρόνο πραγματοποιεί σεμινάρια, αγώνες και διαλέξεις. Είναι συγγραφέας της σειράς τεσσάρων βιβλίων “Tang Soo Do στην Πράξη“, δημιουργός δύο DVDs που καλύπτουν την ύλη από την Άσπρη έως την Μαύρη ζώνη και υπεύθυνος του Newsletter.

​Αναγνωρισμένος προπονητής Καράτε από την ΓΓΑ, εκπρόσωπος της WTSDA στην Ελλάδα, πρόεδρος της Hellas Tang Soo Do με δεκαπέντε σχολές και clubs, ιδρυτής της σχολής εκπαιδευτών και υπεύθυνος της Τεχνικής Επιτροπής.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συμφωνώ στη χρήση της ηλεκτρονικής μου διεύθυνσης (e-mail) με σκοπό την λήψη του Newsletter, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου.

Ακολουθήστε μας στα Social Media