Η Σχολη

Η Σχολή

Από το 1997 οι σχολές Dojang βρίσκονται στην κορυφή στο χώρο των πολεμικών τεχνών. Η σχολή Dojang Αγ. Δημητρίου είναι η έδρα της Hellas Tang Soo Do Association ενώ η συνεργασία μας με την World Tang Soo Do Association, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές μας να είναι ενεργά μέλη σε μία παγκόσμια ομοσπονδία των μαχητικών τεχνών. Οι σχολές Dojang ακολουθούν πιστά το διδακτικό πρόγραμμα ανάπτυξης των μαθητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας, παρέχοντας τους έγκυρα διπλώματα πιστοποίησης του βαθμού τους από την WTSDA.

Αναλυτικά, το κάθε μέλος της σχολής απολαμβάνει τα εξής προνόμια:

  • Αναγνωρισμένα διπλώματα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Tang Soo Do - World Tang Soo Do Assoc.
  • Την επίσημη διδακτέα ύλη της κορεάτικης Πολεμικής τέχνης Tang Soo Do (WTSDA)
  • Ιστορία - Φιλοσοφία και άλλα εκπαιδευτικά υλικά
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε επίσημους Διασυλλογικούς - Πανελλήνιους - Πανευρωπαϊκούς - Παγκόσμιους αγώνες.
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια από Έλληνες και ξένους δασκάλους.
  • Ενημέρωση όλων των μελών, με νέα και φωτογραφίες σε ειδική έκδοση newsletter, στο ένθετο των Μαύρων Ζωνών και στο internet, στην επίσημη σελίδα μας στο face book: dojang martial arts institute.

Τα εξειδικευμένα τμήματα των σχολών, καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών, όπως είναι το τμήμα των Junior (4 έως 6 χρονών), το παιδικό και των ενηλίκων. Η διδασκαλία καλύπτει όλο το φάσμα των επιπέδων, από αρχάριους έως και επιπέδου εκπαιδευτή, πιστοποιημένου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Οι σχολές παρέχουν επίσης και προγράμματα Ki Gong. Αναπνευστικές ασκήσεις σε συνδυασμό με ήπιες κινήσεις για ευεξία και πνευματική υγεία και Pilates.

Στην σχολή Dojang Αγ. Δημητρίου, παραδίδονται και μαθήματα Ba Gua και Tai Chi κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Ο Χωρος

Τα μαθήματα της σχολής γίνονται σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο έχοντας σαν στόχο την μέγιστη απόδοση κατά την άσκηση του μαθητή. Καλύπτοντας τις ανάγκες της άσκησης-προπόνησης τόσο σε επίπεδο ύλης της τέχνης όσο και σε επίπεδο πραγματικών καταστάσεων η υποδομή στις εγκαταστάσεις της σχολής είναι μελετημένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την άνετη και ταυτόχρονη άσκηση πολλών μαθητών διαφορετικού επίπεδου.

Ο χώρος πληροί όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής για την ασφαλή άσκηση των μαθητών ενώ το δάπεδο είναι καλυμμένο με tatami, αντιολισθητικό και αντικραδασμικό ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Στη σχολή υπάρχουν ξεχωριστά αποδυτήρια ανδρών-γυναικών εξοπλισμένα με ντουζιέρες και lockers όπου οι μαθητές μπορούν να αποθηκεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συμφωνώ στη χρήση της ηλεκτρονικής μου διεύθυνσης (e-mail) με σκοπό την λήψη του Newsletter, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου.

Ακολουθήστε μας στα Social Media