Το Tang Soo Do στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Η ασχολία με το Tang Soo Do για τους μεγαλύτερους ενήλικες που βαριούνται την ρουτίνα, τους προσφέρει ένα συναρπαστικό τρόπο να παραμείνουν σε φόρμα. Είναι μία εξαιρετική καρδιοαγγειακή προπόνηση που γυμνάζει όλο το σώμα. Από το κεφάλι έως τα δάχτυλα των ποδιών! Τονώνει τους μυς χωρίς να χρειάζεται να σηκώνει κάποιος βάρη και αναπτύσσει τον συντονισμό. Επίσης, τα μαθήματα στο Tang Soo Do, θα βοηθήσουν να αποκτήσετε ευελιξία, μεγαλύτερο εύρος κίνησης και αντοχή.

 Η άσκηση στο Tang Soo Do, δεν θα αφήσει απέξω το μυαλό, αφού απαιτεί από τον ασκούμενο την προσοχή και την συγκέντρωση ενώ ο έλεγχος της αναπνοής μέσω των τεχνικών, έχουν σαν αποτέλεσμα την ηρεμία του πνεύματος και του μυαλού.

 Δεν είναι λοιπόν μία πλήρης άσκηση που θα φέρει θεαματικές αλλαγές στον οποιοδήποτε ενήλικα;

Το Tang Soo do, δεν είναι ένα απλό μάθημα γυμναστικής. Είναι μία κουλτούρα, ένας τρόπος σκέψης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να επικεντρώνονται στη βελτίωση του εαυτού τους κάθε μέρα. Επίσης, η τακτική προπόνηση, μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση.

Το σίγουρο είναι, ότι αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στα τμήματα των σχολών Dojang, αναμφίβολα θα έχετε καλή παρέα στην άσκησή σας και θα αποκτήσετε αληθινούς φίλους!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συμφωνώ στη χρήση της ηλεκτρονικής μου διεύθυνσης (e-mail) με σκοπό την λήψη του Newsletter, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου.

Ακολουθήστε μας στα Social Media